Vinterens treninger

Sesongen nærmer seg slutten og vi skal snart ta fatt på vintertreningen for å legge et godt grunnlag før neste sesong. Vi vil legge opp til tre fellestreninger i uka gjennom vinteren.

På tirsdager kl. 19 blir det intervaller med oppmøte på Haraløkka P. Intervallene vil være for alle så her er det bare å møte opp. Vi vil rullere mellom lang, kort og bakkeintervaller.

På onsdager har vi fått bruke gymsalen på Oppsal Skole. Fra kl 19 -20 blir det trening ute med lykt. Enten en rolig tur på sti eller med kart. Fra kl. 20-21 blir det styrke og ballspill inne i gymsalen. Treningene vil være for de som er 13 år eller eldre fra og med neste sesong. Oppmøte vil være utenfor garderobene i gymsalen på Oppsal Skole.

På lørdager vil det bli mulighet til å få løpt en langtur. Det vil bli oppmøte på parkeringen ved Skullerudstua kl. 10. Alle har samme oppmøte, men Jr/seniorer vil løpe en litt lengre tur enn ungdommene.

Vi håper at så mange som mulig kommer på treningene gjennom vinteren. Er vi flere er det lettere å pushe hverandre på de harde øktene som skal gjøre at vi kommer i superform til våren!

Vi begynner med første intervalløkt tirsdag  24. oktober. Onsdag 25. okt blir første trening fra Oppsal Skole. Første felles langtur blir mest sannsynlig lørdag 28. okt. Det vil bli lagt ut en melding her og på facebook hvis det blir endringer i planen underveis.

-Sportslig leder