Mange ville teste pre-O, spennende konkurranser

Oppsals runde i PreO-karusellen trakk bra med deltagere, og mange testet nok denne formen for orientering for første gang. I presisjonsorientering er det først og fremst det o-tekniske som utfordres, tidsaspektet kommer i andre rekke (selv om det kan brukes på utvalgte poster til å skille ved poenglikhet).

Løypeleggerne Thor og Vigdis

Snorre Veggan viste seg å mestre de vriene postoppgavene løypeleggerne Thor Mella og Vigdis Hobøl hadde klekket ut best, og tok en andreplass i eliteklassen (“Utfordrende”) med ni poeng, kun slått av Modums Leif Eriksson.

De hadde like mange poeng (17 – full pott), men Eriksson brukte kortere tid på tidsposten. Snorre kan dermed også kalle seg klubbmester i PreO!

I klassen Middels, med litt enklere poster gikk seieren til Julia Brox Rayamajhi – hun hadde like mange poeng som sin mor Dagrun – men brukte kortere tid på tidsposten. Ungdom-Voksen 1-0!

Hele 33 deltagere fullførte konkurransen, og det var spesielt artig å se at så mange råtasser og ungdommer prøvde seg på denne konkurranseformen, som er svært god o-teknisk trening – som dere ser av bildene var det mange krevende poster!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Resultatene

I tillegg til PreO-konkurransen var det også mulig å prøve seg i noen av skogssprint-løypene fra O-festivalen!

Resultatene