ASOM: Anselm Reichenbach med fantastisk WRE-sprint

Anselm Reichenbach tok en fantastisk niendeplass på sprinten i Ghent søndag. Det var World Ranking Event med mange av verdens toppsprintere på start. Finske Toumas Heikkilä vant ett sekund foran belgieren Yannick Michiels. Årets norske mester Ulrik Astrup Arnesen ble nummer sju og New Zealands stjernesprinter Tim Robertson nummer åtte. Han var bare tre sekunder foran Anselm, som var 38 sekunder bak vinneren. Med semifinaleplass på knockoutsprinten i går å vise til bør Anselm ha svært gode kort på hånda når tyskerne skal ta ut sin EM-tropp.

Jørgen Baklid tok seg helt til finale og ble nummer fire på knockoutsprinten, men fikk det ikke til å stemme like bra i dag. Han endte på 33.plass, 1.13 bak vinneren.

Oskar Mella ble nummer 74, 2.57 bak.

Resultater