Klubben

Eilerts O-lager er flyttet til Bøler Minilager

I starten av august har klubben flyttet alt o-utstyret som i en årrekke har vært hos Eilert til Bøler Minilager.

Dette omfatter alle stemplingsbukker, Touch Free enheter, MTR’er, startklokker, telt, vimpler, store og små postskjermer, PC med BrikkeSys, plastmapper A3 og A4, refleksstaver, utlånsbrikker, og lånekompass.

Lagerboden på Bøler minilager

Dette betyr altså at alle som skal arrangere løp eller treninger ikke lenger behøver å mase på Eilert for å få utstyr.

Det nye lageret befinner seg i Bølerlia 73B (rett ved Nøklevann skole), i samme bygget som KIWI og parkeringshuset holder til, men i tredje etasje (bakerste dør på motsatt side av skolen) med innkjøring foran KIWI.

Klubbens har fått tildelt lagerbod nummer 1009 som ligger praktisk til ca 10 meter fra selve inngangen og på høyre side. Brukere må ha en kodebrikke for å komme inn i lageret og foreløpig er det en  hengelås på klubbens lagerdør. Ved sein eller tidlig levering, husk at åpningstidene er kl 07.00-22.00.

Kontakt Ludvig for nøkkel, kode og kodebrikke for adgang til lageret. Og husk – legg ting skikkelig tilbake, her gjelder den vanlige hytteregelen om å forlate lageret slik du ønsker å finne det.

Klubbens større arrangementsutstyr er flyttet til lageret vår samarbeidspartner Second Space har i Jerikoveien 20 på Lindeberg.