Nighthawk: Solid ledelse i herreklassen etter nattetappene

Oppsals tittelforsvarere i Nighthawk taklet presset og leverte fine nattetapper i regnet i Fetsund. Nest beste tid på 1.etappe (Christoffer Ånensen), 2.etappe (Olai Stensland Lillevold) og 4.etappe (Håkon Raadal Bjørlo) samt en overlegen bestetid på tredje etappe (Vegard Jarvis Westergård) gjorde at Oppsals kvartett er seks minutter foran Tyrving og tolv foran Nydalen etter før morgendagens jaktstart, så grunnlaget for å gjenta fjorårets seier er lagt! Andrelaget har en plass i topp 10 innen rekkevidde etter solid kjemping. Spesielt Sigurd Hobøl leverte en fin etappe, og Sindre Fjogstad, Truls Hestengen og Sverre Bang Støeng fulgte bra opp.

I damestafetten ligger Oppsal på sjetteplass etter nattetappene til Mari Kalleson, Kari-Ann Ånensen og Ingvild Maalen-Johansen. Her leder Nydalen 1 foran Halden 1 og Nydalen 2.

I jenteklassen har Oppsal tre lag på start. Nydalen 1 og IL Dyre Vaa har fått en liten luke, men det er jevnt nedover. Oppsal 1 med Tuva Berger Gjelstad og Synne Syversen Gihle er nummer 13, Oppsal 2 med Josefine Steen-Utheim og Ingeborg Lundtveit Eie er nummer 23 og Oppsal 3 med Liv Keyser og MArte Krohn Mørland nummer 26. Alle har gode muligheter til å klarte på lista i jaktstarten.

I gutteklassen er det ekstremt jevnt. Vinjar Tveito og Eivind Vågsnes ligger på 11.plass – med det er bare to og et halvt minutt opp til ledende Konnerud – tett som hagl! Jaktstartene starter kl 10.30 søndag, og kan følges (med gps i seniorklassene) på arrangørens livesenter.