HL sprint: mange gode løp, tre premieplasser

Det ble tre premieplasser til Oppsal under sprinten i hovedløpet. I raske løyper på Bakklandet i Trondheim var det Ane Risstad Sundnes i D14 som fikk den beste plasseringen av våre – hun løp inn til en flott delt sjetteplass, bare 53 sekunder bak vinneren.

Ane
Liv

I samme klasse ble Liv Keyser nummer 24, bare 28 sekunder fra premie. For begge Oppsal-jentene skapte tredje post noe tidstap, men de hadde også mange strekktider helt i toppen, Ane sågar en bestetid!

Josefine

Josefine Steen-Utheim imponerte stort med 13.plass i D15. Josefine løper sin første sesong for fullt, og klarer altså premie (beste tredjedel) i hovedløpet – veldig moro!

Eivind
Eskil H
Eskil O

Oppsals siste premieplass gikk til Eivind Vågsnes, som tok 17.plass i H15. Her ble Eskil Hobøl og Eskil Olaussen nummer 32 og 37.

Tuva
Synne

I D16 hadde Oppsal to løpere – Tuva Berger Gjelstad og Synne Syversen Gihle ble henholdsvis nummer 17 og 25.

Erling
Sivert
Sigurd, på krykker

I H14 holdt Sivert Landrø Grindedal tempo til en topp seks-plassering, men dessverre løp han forbi en post. Utrolig synd for Sivert, men det kommer flere sjanser, og han viser at han har farta inne til å kjempe i toppen i klassa, men det må jobbes litt mer med kontorarbeidet. Erling Melvær Ettestøl ble nummer 57, mens Sigurd Bjella Unneberg altså var uheldig og skadet seg på treningen og måtte nøye seg med å være tilskuer på krykker.