13-16Konkurranse

Hovedløpet: krevende løyper, Ane på premieplass

Det var blandete opplevelser for Oppsal-troppen på langdistansen i hovedløpet. Det ble noen bom i vanskelige løyper i Trondheim, og spesielt enkelte av de mest erfarne løperne var litt skuffet over egne prestasjoner. Ane Risstad Sundnes i D14 sørget for dagens eneste premieplass med 17.plass i D14.

Silje Syversen er en av lederne fra klubben på hovedløpet i år, og rapporterer: «Dagen oppsummert: Krevende løyper med mye bomming for alle, Oppsal-løperne ikke noe unntak. Noen veldig skuffede Oppsal-løpere fikk drømmen om gode plasseringer ødelagt av en eller flere store bommer. Sportslig sterkeste prestasjon av Ane, eneste på premieplass og Josefine som startet å løpe orientering i år og som løp A-løype for første gang og fullførte krevende D15-løype. Sigurd i H14 brakk dessverre ankelen på trening i går og må tilbringe tiden med krykker som supporter.»

Bilder fra Silje, Vigdis og Arne:

Resultatene