O-ringen: Nils topp ti totalt, solid avslutningsetappe

Oppsal-troppen avsluttet O-ringen i strålende stil og flere av løperne hadde spart sine beste løp til avslutningsdagen. Nils Nikolaisen avanserte til 8.plass sammenlagt i H12. Sondre Olaussen løp seg opp til en sterk 30.plass sammenlagt i H-18Elite.

Per-Ivar rapporterer: «Nils hadde et par småbommer i en ganske vanskelig H12-løype, men hadde høyt tempo og løp opp fem plasser sammenlagt, til åttende. Nicolai hadde også sitt beste løp, uten store bommer og tok en fin 58. plass i en fyldig H12-klasse. I beste halvdel! Meget fornøyde råtasser.

På slutten av siste dagen kom også tordenværet. Nicolai fikk med seg et par kraftige smell på de siste tre postene.

Sondre rapporterte om en del bom, men at han følte seg sterkere fysisk og at formen er stigende etter en periode med litt sykdom. Det lover godt foran høstsesongen.

Forøvrig kan vi rapportere om at Ask Olaussen gikk av med seieren i den interne konkurransen om beste spurt, med 32 sekunder, et sekund foran lillebror Eskil på andreplass og Sigurd Melsom ytterligere ett sekund bak der igjen

Resultater 5.etappe

Resultater sammenlagt

Neste år flytter O-ringen fra fjellet til kysten – da er det Smålandskysten og Oskarshamn som gjelder. Kanskje svenske svaberg vil friste enda flere Oppsal-løpere til å delta i verdens største orienteringsarrangement?