O-ringen, 4.etappe: Femteplass, regnvått, restitusjon med kakao

Nils Nikolaisen fortsetter med flotte løp i O-ringen. På den fjerde etappen ble han nummer fem i H12. Som hovedbildet viser feiret han og Nicolai Moli med kakao sammen med kompisogkonkurrent Tarjei Hausken Nordberg fra Nydalen. Det var nemlig nødvendig med kakao etter et realt formiddagsskybrudd.

Råtasstrener Per-Ivar rapporterer: «Nils hadde et veldig godt løp i dag. Noen sekunder tidstap her og der, men slo både nummer to og tre i sammendraget. Ikke dårlig med tanke på at han løp i styrtregnet, mens de som startet tidligere og senere hadde fine forhold. I dag var det tilbake på typisk lavfjellsterreng, med diffuse myrer og en del bjørkeskog. Men også en del hogstflater med grønne streker, der det stedvis var vanskelig å komme seg frem. Krevende orientering, og viktig å ha orden på kompasset. Blir en spennende dag i morgen. Nicolai er jo førsteårs råtass og har virkelig fått en ildprøve i de krevende svenske H12-løypene, så han gjør en heltemodig innsats. Særlig i går gikk det bra

 

Våt råtasstrener

Resultater

Espen Aubert leverte også femteplass i Svår3,5km, mens Sigurd Melsom sørget for dagens tredje topp 10-plassering med niendeplass i Svår5km.

Sondre Olaussen ble nummer 36 i H18Elite og er nå tredje beste nordmann i sammendraget, på 32.plass før jaktstarten.