NOFs kompetansehelg

NOF innbyr igjen til den årlige kompetansehelgen. Datoen er 18. og 19.november. Her er det mange muligheter for både bra faglig påfyll og ideutveksling med klubber fra hele o-Norge.

Det var bra deltagelse fra Oppsal i fjor, og vi oppfordrer interesserte til å være med i år også. De som ønsker å delta kan henvende seg til styreleder og be om å få kursavgiften dekket.

Invitasjonen fra NOF:

Hei,
Vi invitere deg til årets kompetansehelg på Gardermoen, Comfort Hotel runway, helgen 18.-19. november.
Programmet er klart og påmelding åpnet for en spennende helg med inspirasjon, faglig påfyll, erfaringsutveksling og mulighet for å  påvirke utvikling i Norsk Orientering.  Både ungdom og voksne, nye og erfarende er velkommen.  

  • Hele programmet kan du lese HER
  • Påmelding gjøres HER

Påmeldingsperioden er 1. september – 15. oktober.
Vær tidlig ute for å sikre deg plass (begrenset  plass på noen av seminarene)

Vi starter med felles åpningsseminar om bruk og nytte av sosiale medier. Deretter er det mulig å velge mellom 6 forskjellige seminarer og kurs i løpet av helga.
Lørdag ettermiddag er det fellesseminar om VM Orientering 2019 – hvordan gjøre dette til en suksess sammen v/ Per Bergerud.
Du kan også prøve Flexoløp rett fra hoteldøra på nytt sprintkart.

Trener-1 kurs er lagt til samme sted og tid ,18.-19. november. Ypperlig for alle fra 16 år og eldre som er involvert i trening av barn og ungdom. Mange praktiske øvelser og tips for trenerrollen.
Innbydelse til trenerkurset kan du lese HER 

Påmeldingsfristen er 15.oktober: http://www.orientering.no/nyheter/kompetansehelgen-god-arena-for-erfaringsutveksling-og-nyttige-innspill/