Årets siste klubbmesterskap!

Velkommen til årets hyggeligste klubbmesterskap! Tirsdag 17.oktober går klubbmesterskapet i nattorientering av stabelen fra Ulsrudvann. I fjor var det over 70 deltagere, blant annet etter sterk mobilisering fra råtassene – men 70 løpere er likevel ikke mer enn en snau 25-mannabuss, så vi sikter høyere i år. 80 kanskje?

Frammøte/arena: Badeplassen på Ulsrudvann kl 1800.

Som i fjor blir det bål og grilling og gode muligheter for foreldre/venner/støtteapparat for å følge med: Det blir publikumspost i de fleste klassene, med andre ord topp stemning både for løpere og tilskuere.

Kart: Ulsrudvann, oppdatert til 15-stafetten og KVM i vår. Stirikt, velkjent nærterreng med tydelige avgrensninger av løpsområdet for de korteste løypene, ideelt for både ferske og rutinerte nattløpere.

Det er seks ulike løyper:

N-løype, ca 1,8 km: D/H-10, N-Åpen

C-løype, ca 2,5 km: D/H11-12, C-Åpen

B-løype, ca 3,3 km: D13-14, H13-14, B-Åpen

A-kort, ca 2,8 km: D60-, H60-, Åpen A-kort

A-mellom, ca 4,5 km: D15-16-, H15-16-, D17-, H40-, D40-, Åpen A-mellom

A-lang, ca 6 km: H17-

Klasser kan bli slått sammen og løypelengder kan bli endret – uten forvarsel.

N-åpen kan skygges.

10 år og yngre SKAL løpe minst to sammen. Men man melder seg på alene, så organiserer vi parene før start.

11-12 KAN løpe minst to sammen (anbefales).

Start: ved arena. Fri start fra kl 1820 til 1900. Vi tenker framover mot neste års stafetter og vurderer fellesstart i de to lengste løypene, i så fall er det aktuelt å spre feltet litt ekstra med nymotens pentagramgafling. Det betyr mye kodesjekking, noe som bør være spesielt aktuelt etter 25-manna. Det kommer mer info om dette, men pentagramgafling gjelder altså bare de to lengste løypene!

Påmelding innen søndag 15.oktober! Etteranmelding på arena så lenge det er kart. Meld dere på – nattorientering er en morsom utfordring, og det er ikke nødvendig med lyskastere til mange tusen kroner for å finne fram!

På tide å full-lade hodelyktene! (foto: Snorre Veggan)

Løpet er åpent for alle medlemmer i Oppsal Orientering, venner av Oppsal Orientering, naboer og familie. Vi har noen få lånebrikker til venner, familie og andre nysgjerrige, så ta med en venn!

Ettersom lista som sirkulerte på 25-mannabussen forsvant på mystisk vis må alle melde seg på i eventor: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9119

Dersom noen ikke kan/vil løpe, men har mulighet til å bidra litt i arrangørstaben med f.eks tidtaging, organisering på start eller bålpass er det svært kjærkomment – gi beskjed til Arild på arildand@gmail.com eller på facebook!

Bål hører selvsagt med på nattklubbmesterskapet. (foto: Snorre Veggan)
Tiomila er i praksis rett rundt hjørnet, like greit å komme seg ut på natta nå! (foto: Snorre Veggan)