Swiss O-Week startet i “bermudatriangelet”, 18 fra Oppsal

Swiss O-Week er i gang, og første etappe foregikk i samme terreng som mellomdistansen i VM – beskrevet som “Bermudatriangelet” av arrangørene. Forhåpentligvis forsvant det ikke noen deltagere i skogen.

Hele 18 Oppsal-løpere har tatt turen til Sveits, og leverte fine prestasjoner fra start.

Ingeborg (rød strek) tapte et minutt til sveitseren på denne lille svingen til post 1

Ingeborg Roll Mosland tok en meget sterk andreplass i D18, kun slått av sveitsernes juniorverdensmester Henriette Radzikowski. Ingeborg var 1.17 bak sveitseren, imponerende i et teknisk krevende løp på sveitserens hjemmebane.

Livelox

Thor Mella ble nummer ni av over 100 startende i H55. Anette Roll Mosland ble nummer åtte i D45AK og Morten Mosland nummer 11 i H50AK. Vigdis Hobøl og Kari-Ann Ånensen ble henholdsvis nummer 14 og 18 i D45, så her er det duket for en real Oppsal-duell utover i uka.

Resultater dag 1

I dag fortsetter Swiss O-Week med “utsiktsetappen”, så da risikerer man jo å få kjenne på den samme utforløpingen som på VM langdistanse – vi håper på rapporter fra troppen i Sveits.

Her kan du lese mer om Swiss O-Week

Hovedbildet: Eskil Hobøl (foto: arrangør)