Halmstad 3-dagers: tricky løyper i svensk sommerklassiker

Fire Oppsal-løpere tok turen til Halmstad 3-dagers, en av de mange svenske sommerklassikerne som ligger pent plassert i oppkjøringen til O-ringen. Konkurransene består av mellomdistanse, langdistanse og jaktstart. De fire løperne var Tuva, Trym, Tore og Vidar Gjelstad – og Vidar skriver:

“Veldig fint arrangement med godt, men utfordrende terreng og bra løyper. Kompakt med samme samlingsplass alle dagene rett ved o-campen, 10 km fra Halmstad. Uvant for norske 12 åringer å få kartet 1 min før start og rett i kompassbruk”

Kartet i H12 en av dagene. Krevende start!

 

Tuva Berger Gjelstad leverte spesielt bra på mellomdistansen på første dag, da hun ble nummer 12. Sammenlagt ble hun nummer 20 i et stort felt i D-16.

Resultater og livelox:

Vi oppfordrer alle Oppsal-løpere som er ute på store og små konkurranser i sommer om å sende bilde og noen linjer til hjemmesida v arildand@gmail.com