Konkurranse

Sommer-oppdatering: Ingeborg nummer to i Gammelskolla 2-dagers

Det har vært en rolig helg på løpsfronten i Norge, men Gammelskolla 2-dagers på Ringsakerfjellet hadde deltagere fra Oppsal: søndag slo Ingeborg Roll Mosland til med nest beste tid i Damer A-lang, bare slått av Nydalens Marte Narum. Ingeborgs tid ville holdt til en plass i øvre tredel i herreklassen – i et felt som inkluderte løpere som Magne Dæhli, Magne Haga, Nils Tveite og Bjørn Ekeberg.

Løpene gikk på vest- (lørdag) og østsiden av Åsta, og arrangørene i Ringsaker OL reklamerte med svært lettløpt furu- og granskog – kanskje ikke helt ulikt terrenget for O-festivalen neste år?

Øvrige Oppsal-representanter var Anette Roll Mosland (nr 6 i Damer A-Kort), Morten Mosland (nr 28 i Herrer A-Mellom), mens Lars Ballangrud dessverre ble disket i Herrer A-lang. Lars legger til følgende rapport:

Her kan jeg fylle på med at jeg deltok begge dager, i herrer A-lang. Mellomdistanse på 5,6 km lørdag og langdistanse på 8,8 km søndag. O-teknisk krevende begge dager. Lørdag syntes jeg det gikk noenlunde greit, og kom i mål på ca 55 min, riktignok drøyt 20 min bak klassevinner Nils Tveite (NTNUI), men brikkedød i løpet av løpet resulterte ubønnhørlig i disk. Søndag gikk orienteringsmessig greit nesten fram til 5.post, der det ble rot og dill, jeg lot posten være og løp resten av løypa i trygg forvissning om at helgas disk nr 2 var i boks. Utlånt løper til NTNUI, Ane Sofie Krogh, deltok også begge dager, A-lang lørdag og A-mellom søndag ifølge resultatlistene“.

Resultatlista

Utenfor Norges grenser har Hanna Fedosieieva fortsatt sin tur i Italia, og dratt fra 5 days of Italy til Primiero O-week, i praksis fem dager med løp, først to bysprinter (som overlappet med 5 days) og deretter Dolomiti 3-days. Hanna fikk plasseringene 9-7-7 og endte på åttendeplass totalt i W21Elite.

Luftig startområde på dag 2 av Dolomiti 3-days (foto:arrangør)