Venla-stafetten: ungt Oppsal-lag fullførte med stil

Kvinnelaget var først ut i årets Venla, og leverte en flott innsats. Laget snuste på de helt store høydene da Ingeborg Roll Mosland passerte på 26.plass bare 44 sekunder bak teten på første passering! Ingeborg leverte en knallbra første etappe og vekslet som nummer 50, 4.20 bak teten. Tonje Vassend holdt stilen på andre etappe og kom inn som nummer 76. På de to siste etappene hadde laget to førsteårsjuniorer i Mari Kalleson og Synne Utseth Bøhlerengen. De fikk en flott opplevelse og erfaring ved å løpe ut med så mange gode løpere rundt seg, selv om det tidsmessig ble litt tøft mot verdensstjernene en del lag kan sette inn på spesielt siste etappe.

Oppsal var nummer 340 i mål og tar med seg masse erfaring før neste års Venla!

Foto fra starten: Antti Nousiainen