Tina og Marius er klubbmestere i sprint!

Tina Kalleson og Marius Aamodt ble årets første klubbmestere da de løp inn til seier på hver sin jaktstart på Bråten i kveld.

Begge ledet etter prologen og tok kontrollerte seiere. Tina var 49 sekunder foran Ane Sofie Krogh etter prologen, med Dagrun Brox Rayamajhi 1.17 bak på tredjeplass. I finalen økte Tina til over minuttet. Ane og Dagrun ble nummer to og tre, mens Ingvild Maalen-Johansen løp seg opp fra åttende til fjerdeplass.

Marius hadde en 39 sekunders ledelse på Ola Marius Pedersen etter prologen, deretter var det bare 48 sekunder som skilte Oskar Mella på tredjeplass og Espen Aubert på sjuende. På jaktstarten, der arrangørene Sigve og Ingeborg hadde sørget for en lur gafling på Stallerudåsen, hadde Olai Stensland Lillevold beste tid, men ikke nok til å hente inn forspranget. Marius vant 1.38 foran Olai, mens Oskar holdt tredjeplassen og Ola Marius ble nummer fire. Aksel Aubert løp seg opp fra åttende til femteplass.

Det var over 40 startende i jaktstartklassene, og spesielt fint å se at ungdommene fant bra fram i vriene løyper på et kart som vi nok kan si har sett sine beste dager. Det blir svært interessant å sammenligne dagens kart med det som skal brukes om ti dager…

Og ikke minst var det over tjue råtasser, N- og C-løpere på start. Nils Nikolaisen var raskest i C-løypa og blåste gjennom på 11.24!