Kakebakelista for O-festivalen – gi rask tilbakemelding

Årets største bakstedugnad for Oppsal sine orienteringsløpere er rett rundt hjørnet!

Som tidligere år skal vi selge godt med kaker, blingser, vafler, boller og skolebrød! God bakedugnad gir en kiosk med godt utvalg, fornøyde løpere og ikke minst penger i kassa for Oppsal orientering 🙂
I år kjøpes det inn vaffelrøre, og så har vi basert på tidligere års salg og baking fra o-løp av samme størrelse, forsøkt etter beste evne å sette opp en første fordeling av bakst og bakere. Mulig noen familier er satt opp flere ganger pga at de står med ulike etternavn eller at medlemslisten ikke har vært komplett slik at noen ikke er blitt satt opp. Si i fra, så reviderer vi listen.

Hver husstand er satt opp til å bake til to eller tre dager som et utgangspunkt dere forholder dere til inntil dere evt. hører noe annet. Vi må se an i forhold til antall påmeldte og salget underveis og justerer ned eller opp i bakst i forhold til dette.
.
Det er ventet mange løpere, så det må bakes mye!

Se på vedlagt baksteliste og bekreft enten på e-post (kristinekolshus@gmail.com) eller helst på facebook-innlegget om bakedugnaden at du kan levere bakst til den dag du er satt opp på (eller hvis det ikke passer).
Alle typer langpannekaker tas imot; men sjokoladekake, krydderkake, gulrotkake er o-folkenes favoritt 🙂

Boller, skolebrød og skillingsboller/kanelsnurrer kan lages både med og uten rosiner og melis (minimum 24 boller per baker for å være på nivå med tidligere år).

Blingser kan bakes både grove og fine (minimum 20 blingser per baker for å være på nivå med tidligere år).

Tips fra tidligere år: Bruk melblandinger, 1kg. mel og 1 pk. gjær passer fint til leiv kjevlet ut i en stor langpanneform (eller to små) og etterheves i langpanna.

NB! Husk å dele med f.eks. pizzahjul eller kniv FØR steking. Deles i 20-24 like store biter i stor langpanne.

Fredag leveres kakene på Haraløkka senest klokka 16, og lørdag og søndag leveres de på Grønmo på morgenen.
Tusen tusen takk 🙂

Her er lista, les nøye og gi tilbakemelding så fort som mulig: Baksteliste for Oppsal til Ofestivalen 2023_rev1

BAKSTELISTE FOR OPPSAL ORIENTERING TIL O-FESTIVALEN 23 - 25 JUNI 2023