Jukola: 59.plass på førstelaget, andrelaget topp 200

Wow, for en stafettkveld det ble! Ikke minst sørget de blå og hvite i Finland for enorm underholdning og spenning for de av oss som satt hjemme foran skjernene: Olai Stensland Lillevolds rå avslutning på første etappe, Håkon Raadal Bjørlo som sørget for at Oppsal var beste norske lag gjennom nesten hele andre etappe, oppe på 15.plass da det kom to leie bom som gjorde at kontakten med den ypperste eliten forsvant før den lange tredje etappen.

Laget med Olai, Håkon, Vegard Jarvis Westergård, Christoffer Ånensen, Sondre Olaussen, Konstantin Kunckel og Ola Marius Pedersen sikret tilslutt en sterk 59.plass og viste at potensialet er tilstede for å blande seg inn enda høyere opp!

Andrelaget leverte også en kjempeinnsats: Oskar Mella, Marius Aamodt, Ludvig Rødnes, Sigurd Rødnes, Aksel Nikolai Aubert, Halvor Melkild og Serhii Kiziov dundret inn på 188.plass – trygt inne i topp 200!

Studer resultater, veivalg og det hele her: https://jukola.com/2023/en/results/

Både trener og klubbleder har varslet pressemeldinger på vegne av hhv første- og andrelaget, men hjemmesida har forståelse for at det har vært litt å gjøre i forbindelse med O-festivalen. Men vi venter på analysene!

Hovedbildet er tatt fra jukolas bildegalleri. Du kan se bilder både fra årets Jukola og Venla her