KonkurranseRåtassene

Rått av råtassene i Råtasskonkurransen

Oppsal stilte fire lag til start da Lillomarka lånte vår årlige Råtasskonkurranse denne lørdagen – sterkt med tanke på at de ordinære råtasstreningene begynner først om noen dager.

Alle lagene hadde lagt gode planer for hvor mange poster de kunne klare å få med seg i løpet av den timen de hadde til rådighet. Noen ville gå «all in», mens andre tilpasset strategien etter forholdene.

Råtasskonkurransen – Norges kuleste fellesstart!

Det var 30 poster med varierende vanskelighetsgrad ute i terrenget. Blant disse var det flere aktivitetsposter, blant annet en quiz, en jungelløype, en post x og en monsterbakke. For ikke å snakke om vasseposten, med deilig gjørmevann opp til halsen.

Dessuten hadde den etter hvert berømte Østmarkaulven tatt turen sørfra for å bidra som løpende post.

En kort intervjurunde med løperne etter konkurransen vitnet om en lykkelig og litt gjørmete gjeng. Alle hadde klart å følge planene sine og enda litt til.

Oppsallaget «Husk O-festivalen på Grønmo» med Halvor, Nicolai og Nils rakk til og med innom alle postene innenfor tiden, og ble med dette det laget som fikk aller flest poeng av alle lagene i konkurransen.

Nicolai, Nils og Halvor
Ulf-Håkon, Ulrik og Johannes
Ola, Trym, Tore, Oskar og Oscar
Selma S og Tuva SN

Ulrik, Ulf-Håkon og Johannes var også nær ved å klare alle postene.

Tore, Trym, Oscar, Oskar og Ola imponerte også.

Jentelaget med Selma S og Tuva SN smilte også bredt etter konkurransens slutt, særlig Tuva skal ha vært blant de råeste i gjørmevannet.

Det er bare å begynne å glede seg til neste store Råtasskonkurranse – under O-festivalen på Grønmo 24. juni. Det går rykter om at den blir enda råere!