KlubbenKonkurranse

Torsdagsløp 4 – nesten 40 startende i tricky mellomdistanse

38 deltagere fikk fin trening i vriene mellomdistanseløyper signert Håkon Raadal Bjørlo da årets fjerde torsdagsløp gikk av stabelen fra bommen ved Solbergliveien/Hellerudveien. De aller fleste deltagerne kom fra Oppsal, men det er hyggelig å registrere at lavterskeltilbudet lokker løpere fra andre klubber også.

Det var flest deltagere i de to A-løypene (16 i hver). Den lengste var på 4,4 kilometer, og her var det bare en løper kom seg under 40 minutter. Olai Stensland Lillevold viste at han er i rute før Tiomila ved å suse gjennom en løype med mange strekk på tvers av rygger og skrentrekker på 39.15, 3.48 foran Erik Persson, med Fossums gode H15-16-løper Erlend Sommerhein på tredjeplass. Erlend ga forøvrig uttrykk for at han hadde håpet å se flere ungdom og junior fra Oppsal på start!

Som hovedbildet viser fikk vi også stifte bekjentskap med vår nye løper fra Tyskland, Konstantin Kunckel, som skal bo hos Antje og Martin i noen måneder – og altså løpe for Oppsal. Han leverte en knallstart og ledet etter de to første postene, men hadde også noen bom i sitt første skikkelige møte med Østmarka og var ikke fornøyd med egen løping. Konstantin framstår som en positiv, engasjert og ambisiøs løper som blir en fin tilvekst til treningsgruppa!

I A-kort var Sveinung Syversen raskest, mens IL Geoforms Vidar Berteig var raskest i B, og Torje Schrøder-Nielsen hadde beste tid i C. Vi merker oss også at flere løpere velger å bruke torsdagsløp i relativt kjent terreng til å prøve seg på litt vanskeligere løyper enn vanlig – det er veldig bra!

Resultater og livelox

Førstkommende torsdag er det Kristi Himmelfartsdag (og mulighet for å løpe Kvistkvaset eller Eikerløpet), og det betyr at neste torsdagsløp er 25.mai – fra Rustadsaga.

Det ble glemt igjen en drikkeflaske på samlingsplass  – den kan fås ved å ringe 41456331