59 løpere fra Oppsal i Oslo City Cup-finalen

Med hele 59 startende var Oppsal nok en gang nest største klubb da årets Oslo City Cup ble avsluttet på Kringsjå. Bare arrangørklubben Nydalen hadde flere startende. Koll imponerer også med over femti på start – og veldig mange rekrutter! Det drives bra i mange klubber, det er fint å se!

Av løperne som var kvalifisert til jaktstarten leverte nok Ingeborg Roll Mosland den sterkeste prestasjonen med tredjeplass i et meget sterkt D17-felt.
Pallplasser ble det også til Dagrun Brox Rayamahji (nr 2, D40) og Kjell Winther (nr 2, H70).
Tuva Berger Gjelstad ble nummer sju, Synne Syversen Gihle nr åtte og Josefine Steen-Utheim nummer 15 i D15-16. Sistnevnte deltok i sin første OCC-sesong, men var altså blant dem som var klare for jaktstart etter tre tellende løp.

I D13-14 ble Liv Keyser best av Oppsals løpere på jaktstarten med 14.plass. Mari Våland Almås fulgte på plassen bak, mens Ingeborg Røhjell ble nr 17.

I H17 tok Serhii Kiziiev en sterk niendeplass, mens Aksel Nikolai Aubert spurtslo Sigurd Hobøl i kampen om 14.plass.

Men det var også mange som ikke var klare for jaktstart pga for få tellende løp. Konstantin Kunckel debuterte i Oppsal-trøya, og vår nye tyske løper leverte sjetteplass blant H17-løperne som ikke var med på jaktstarten.

I H11-12 er det heller ikke jaktstart, og Oppsal var nok en gang største klubb i denne klassen med sju løpere på start! Denne gang var det Nils Nikolaisen som var raskest av gutta med fjerdeplass.