To pallplasser i svensk multisportkonkurranse

Fire Oppsal-medlemmer dro til Ulricehamn i Sverige i helgen – anledningen var multisportkonkurransen AIM Challenge. Og våre fire markerte seg i nabolandet. I mix-klassen ble det andreplass til Mila Zaharinova og Sigve Vågsnes. I kvinneklassen ble det tredjeplass til Line Klyve og Mari Flatekval!

AIM Challenge er en konkurranse hvor deltagerne, som konkurrerer i par, skal samle flest mulig poeng i løpet av en gitt tid, i dette tilfellet tre eller seks timer. Begge Oppsals par deltok i sekstimersklassen. Deltagerne må selv velge sin rute og beregne hva som gir flest poeng – og postene kan nås ved blant annet sykling, løping, svømming, klatring eller padling. Bruker man for lang tid blir det minuspoeng. Det kreves med andre ord gode orienteringskunnskaper, allsidighet og taktiske evner for å lykkes! Mila og Sigve, for anledningen kalt Østmarkaulvene, fikk 305,4 poeng, var 17,7 bak klassevinnerne og ble altså nummer to i et felt med 28 lag, mens “Maridonna og Linedowski” dro inn 228,5 poeng og var 47,4 poeng bak vinnerne i sin klasse, noe som holdt til tredjeplass blant 25 startende. Herlig innsats av begge lag!

Resultater mixklassen

Resultater kvinneklassen

Her kan du se en video fra fjorårets konkurranse i Ulricehamn, så håper vi det dukker opp bilder fra årets dyst etterhvert. AIM Challenge har også konkurranser i Sälen (5.august) og Hemsedal (19.august), les mer på hjemmesiden deres.