KlubbenKonkurranseRåtassene

Seier, største klubb i klassa – og treneren vant også

Oppsal stilte med fem løpere i H11-12 og var største klubb i klassen – og råtassgutta viste seg fram i Høydepunktet søndag: Alle kom seg flott gjennom i det kronglete og stirike terrenget på Rælingsåsen, Nils Nikolaisen dessuten på raskeste tid, Med Ulrik Juveli Pedersen på tredjeplass, Nicolai Moli gjennomførte strålende til fjerdeplass i sin første start i H11-12, mens Trym og Tore Berger Gjelstad ble nummer sju og åtte. Fine plasseringer, men det viktigste er at de har blitt en fin gjeng og at alle kom seg gjennom med en god opplevelse.
Når vi i tillegg vet at det var et par råtassgutter opptatt med sykkelritt på søndag ser det lyst ut for Oppsal i Tiomila 2035! Så gjelder det bare å få flere råtassjenter (og gutter) på start. Treningene starter opp 16.mai!

Råtasstrenerne Per-Ivar Nikolaisen og Ola Marius Pedersen ga også gjengen noe å strekke seg etter på søndag. Per-Ivar slo til med seier i H45, mens Ola Marius ble nummer fire i et bra H17-felt.

Tidligere råtasstrener, nå ungdomstrener Dagrun Brox Rayamahji ble nummer tre i D40.

Og for ungdommene var Høydepunktet også andre løp i årets Trimtex Cup. Tuva Berger Gjelstad sto for den beste enkeltplasseringen med sjuendeplass i D15-16.

Resultater