Junior og seniorKonkurranse

26.plass til Oppsal, Anselm vant første etappe for NTNUI

Det ble 26.plass for Oppsals førstelag da sprint-NM ble avsluttet med sprintstafett i Holmestrand. På laget løp Sondre Olaussen, Tina Kalleson, Ask Olaussen og Marie Hammer Iversen.
Tre mikslag snek seg foran Oppsal på lista, og dermed ble det 23.plass i NM for Oppsals kvartett. Andrelaget med Oskar Mella, Vigdis Hobøl, Serhii Kiziiev og Mari Kalleson ble dessverre disket fra en plass i topp 40.

NTNUI 1 vant akkurat som i fjor, med Bækkelaget 1 på andreplass og NTNUI 2 på tredje. Vi merker oss også at NTNUI 4 ble nummer elleve med Anselm Reichenbach på første etappe og Ane Sofie Krogh på siste. Anselm vekslet først, mens Ane hadde en svært god etappetid da hun løp laget inn til en sterk 11.plass.

Foto: Terje W.Pettersen

Resultater