KlubbenKonkurranse

Smaaleneneløpet: klasseseiere til Ingeborg og Kjell

35 Oppsal-løpere stilte til start på langdistansen Smaaleneneløpet. Det ble klasseseiere til Ingeborg Roll Mosland (D17-18E) og Kjell Winther (H75).

Ingeborg sikret dermed sin andre seier på to dager – og to av tre i norgescupen så langt i år.

Også Ask Olaussen leverte pallplass i norgescupen med tredjeplass i et meget sterkt felt i H19-20E.

Pallen i H19-20 (foto: NOF)

Kjell Winther ble nummer to i Lørdagskjappen, men på søndagens langdistanse vant han i utklassingsstil. Han var over seks minutter foran nummer to.

Olai Stensland Lillevold og Serhii Kiziiev ble nummer to og tre i H17AK. Tonje Vassend ble nummer to i D17AK. Vigdis Hobøl ble nummer tre i D45, og Ram Rayamahji hadde tredje beste tid i Åpen B.

Håkon Raadal Bjørlo tok en sterk sjetteplass i norgescupløpet i H21E. Samme plassering fikk Sondre Olaussen i H17-18E, her fulgte Christoffer Ånensen på plassen bak.

Over 1500 løpere stilte til start de to dagene i Østfold O-weekend, slik at Lørdagskjappen/Smaaleneneløpet antagelig blir en av løpshelgene i Norge med flest deltagere i år.

Det var gøy å se hvor bra klubben klarte å mønstre deltagere spesielt til lørdagen, som var blinket ut som et av arrangementene vi skulle forsøke å samle oss om. Nå gjelder det å fortsette trenden til 15-stafetten om to uker!