KlubbenKonkurranse

Stjernedryss over torsdagsløpene: v-cupløpere på start

Ingen som tok turen til kremterrenget på Bysetermåsan angret etterpå. Nok en gang stilte 30 løpere til start, et bra tall med tanke på at det var Norgescup forrige helg, OCC på tirsdag og sprint-NM kommer til helgen. Men det er plass til enda flere løpere i torsdagsløpene, det er både sosialt og ikke minst fin trening å kaste seg ut i ei løype på torsdagskvelden. En ekstra fjær i hatten var det at verdenscupløpere stilte til start da Bent Erik Skaug kunne by på fine løyper på lånt BSK-kart.
Norge og Lillomarkas Andrine Benjaminsen er hjemme i Oslo, men skal tilbake til Danmark senere i år. Andrine løp den lengste løypa til tredje beste tid.

Japans Wataru Teragauchi deltok også i verdenscupen sist helg, og fikk med seg 111.plass på langdistansen. Wataru er en hyggelig kar på rundt 40 som skal være i Europa i noen måneder til og med World Masters i Slovakia i august, og ønsker å løpe så mange løp og treninger som mulig for å bli en bedre o-løper. Han var begeistret for terrenget, men syntes det var vanskelig orientering.

Håkon Raadal Bjørlo var raskest i lang løype – han er forøvrig løypelegger fra Trasop kommende torsdag, Ingvild Maalen-Johansen var raskest i A Kort, mens Nils Nikolaisen var raskest i B-løypa.

Resultater