Nest største klubb i første Oslo City Cup!

Hele 68 Oppsalløpere stilte til start på årets første løp i Oslo city cup tirsdag. Med det var Oppsal nest største klubb, med bare fire startende færre enn Nydalens SK! Spesielt gledelig var det at over halvparten var yngre enn 17 år. Totalt startet ca. 450 løpere.

Lillomarka OL, som i år arrangerer 15-stafetten, sto for løpet, som gikk fra Aktivitetsparken på Furuset. Terrenget besto hovedsaklig av bolig- og parkområder.

Best av Oppsalløperne gjorde Kjell Winther det med andreplass i H70. Ingeborg Roll Mosland viste at skiorienteringen i løpet av vinteren ikke har påvirket sprintformen negativt. Hun ble nummer tre i damenes seniorklasse, kun slått av landslagsløper Victoria Hæstad Bjørnstad og evigunge Anne Margrethe Hausken Nordberg. Også Ane Sofie Krogh, som er på “utlån” til NTNUI og går skiorientering for Oppsal, gjorde et godt løp og plasserte seg på plassen bak Ingeborg.

Ellers merker vi oss bl.a. at førsteårsjunior Sondre Olaussen ser ut til å ha fart i beina. Niendeplass i herrenes seniorklasse, med mange sterke sprintløpere foran seg, og en kilometertid på 5.27 (raskest av Oppsalløperne) er en fin start på sesongen.

Blant de yngste var det også mange raske bein. Nils Nikolaisen løp et fint løp og ble nummer tre i H11-12. Det er også godt å se at Oppsal var største klubb i begge rekruttklassene.