Minst 50 på kickoff!

Det nærmer seg 25-mannakickoff på torsdag: 16 stykker i Blå, 15 i Rød, 10 i Orange og 9 i Hvit har meldt sin ankomst til fellesstart-trening på Haraløkka, men det er plass til flere i startfeltene!

25-manna er årets store klubbtur, og dette er siste sjanse for å dokumentere form overfor et meget kritisk UK, som ennå ikke har offentliggjort noen lagoppstillinger. Her er PM for morgendagens trening:

25-mannakickoff og treningsløp 28.september!

Tid og sted:

Haraløkka, oppmøte ved lekeapparatene/kiosken til Bøler IF klokka 1800 – se bildet.

Løyper:

Det er fire løyper: 

HVIT (C-nivå) – 2,4 KM

ORANGE (BC-nivå) – 2,8-2,9 KM

RØD (A-nivå) – 3,5-3,6 KM

BLÅ (A-nivå) – 5,2 KM

I tillegg kommer ca 160 meter fra start til startpost. Alle løypene er gaflet. 

Det er planlagt fellesstarter på følgende tider (kan bli justert noe):

Blå tidligst kl 1810

Rød tidligst kl 1812

Orange og Hvit tidligst kl 1814

EKSTRATILBUD: Vi har også en poengløp-variant for råtasser/litt viderekomne begynnere. Her får løperne et kart med 10 poster som kan tas i fri rekkefølge innenfor 30 minutter. Fri start.

Dersom det er noen som ikke ønsker å delta i fellesstartene er det mulig med fri start etter at fellesstartene har gått.

Aller helst vil vi at folk gir et hint om de kommer innen onsdag, men det blir printet noen ekstra kart. Etteranmelding er mulig så lenge det er kart. Husk brikke og gjerne egen plastlomme til kart.

Dere vil oppleve at noen poster skal tas flere ganger i samme løype. Dere vil også kunne oppleve at strekene krysses relativt mange ganger. Dette er ikke bare fordi løypeleggeren ikke orket å spre postene ut over et enda større område, dere kan også se på det som et ekstra stressmoment og fin øving for 25-manna.

Kart og terreng: Ulsrudvann, utgitt i år, men med noen nye tråkk etter løp tidligere i sesongen som ikke står på kartet. Å forholde seg til disse er også fin øving for 25-manna, særlig for de som skal ut på de senere etappene. Velbrukt terreng som burde innby til høy fart.

Målestokk 1:7500 for alle.

Servering: Nei, løypelegger klarer dessverre ikke følge opp de to siste torsdagenes skyhøye nivå. Men krysser fingrene for at kiosken på Haraløkka fortsatt er åpen. Her tar de normalt både cash, kort og vipps.

Vel møtt!

Gammelt kart over årets 25-mannaterreng.