Råtasser på samling

Lørdag 23.september dro 24 råtasser og 7 trenere på vår årlige treningssamling. I år gikk turen til Blåhaughytta ved Sandbakken. Da vi ankom p-plassen dro vi rett ut på første økt. Der fikk barna prøve seg på løyper med vanskelighetsgrad ifra N til B. Noen fikk også tid til å leke i bekken og spise mange blåbær da økta var slutt.

Vel framme på Blåhaug var det tid for lunch og leking. Det viktigste på disse samlingene er det som skjer mellom treningsøktene. Det er gjennom leken her at vennskap og o-gleden blomstrer. «15 gjelder» var helgas mest populære lek. En finfin utendørslek som alle kan delta på. Det ble også mye kortspill, fletting av hår, spøkelseshistorier og boksen går.

På ettermiddagen hadde Vigdis laget istand en lagkonkurranse i form av 5-kamp. Øvelsene bestod av laghinking, konglekast, lag-sprint-o, puslespill og klypesamling. Her var det imponerende innsats av alle lag og det er flott å se lagånden barna viser.

Kvelden gikk med til premieutdeling, pizzaspising og bildeshow. Etterpå stakk barna ut for nok en runde «15 gjelder» – nå i mørket. Etter etpar runder med spøkelseshistorier (iallfall på jentesrommet) ble det til slutt stille på sovesalene.

Søndagen avsluttet vi med nok en o-økt før vi pakket sammen og dro hjem. Takk til alle barn og trenere for en flott samling!

Kari-Ann