Håkon knepent slått av fransk landslagsløper

Håkon Raadal Bjørlo ble søndag nummer to i det svenske løpet Kvillebyns klassiska i Tanumshede. Håkon var kun 20 sekunder bak franske Lucas Basset, som i fjor ble nummer fire på VM-sprinten og året før nummer fire på mellomdistansen i VM.

Kvillebyns klassiska gikk av stabelen i Tanumshede i Sverige i dag. Fire Oppsalløpere deltok. Aller best gjorde Håkon det i herrenes seniorklasse og viste med løpet at formen er i anmarsj foran den norske sesongstarten helgen etter påskeferien.

Utsnitt av herrenes seniorløype.

I et varierende og relativt kupert terreng, unngikk Håkon de store feilene.

– Det var et krevende terreng der det var vanskelig å få rytme. Men jeg løp stødig, riktignok uten det lille ekstra, forteller en fornøyd 25-åring og legger ikke skjul på at løpet i dag var positivt og at han har mer å gå på.

– Det begynner å nærme seg sesongstart, så jeg har startet å tilpasse treningen til å få litt mer fart i beina.

Akkurat det lover godt foran Solrenningen første helgen etter påskeferien. Løpet i Sarpsborg er både norgescup, world ranking event og uttak til verdenscupen i Østfold noen uker seinere.

Utsnitt av D14-løypa som Julia løp.

Familien Brox Rayamajhi deltok også. I mellomvanskelig 3 km var Ram aller raskest, mens Julia ble nummer tre i D14 og Dagrun nummer fem i vanskelig 3 km.

Resultater og mer info fra søndagens løp her.

I lørdagens blanding av sprint og mellomdistanse var også Ram raskest i den mellomvanskelige 3 km. Dagrun endte som nummer fire i vanskelig 3 km og Julia som nummer fem i D14.

Resultater og mer info fra lørdagens løp her.