KlubbenTrening

Torsdagsløpene er tilbake – starter opp 20.april

De har vært savnet i pandemiperioden: nå kjører vi i gang med ukentlige treningsløp igjen! Og det er alltid behov for arrangører!

Nei, det er ikke en aprilspøk – Oppsals tradisjonelle torsdagsløp er tilbake fra 20.april. Målet er at de skal kunne by på god o-trening, uhøytidelig kniving og ikke minst være et bra sosialt tilbud for løpere i alle aldre og på alle nivåer. Vi kan også allerede nå avsløre at det vil bli premiering mot slutten av sesongen, og jo flere deltagelser, jo større vinnersjanser.

På hvert løp blir det løyper på A, B og C/N-nivå, poststempling og tidtaking. Vi forsøker å ha ca annethvert løp nær bebyggelse og dra litt lenger til skogs på de øvrige. Men litt ekstra oppvarmingsjogg eller en sykkeltur er jo aldri feil!

Foreløpig er terminlista satt opp med ansvarlige løypeleggere fram til sommeren. I tillegg kommer klubbmesterskap sprint tirsdag 13.juni og et arrangement i forbindelse med World Orienteering Day i perioden 17.-23.mai, men dette er ikke helt spikret.

Dato Sted Løypelegger(e) Kommentarer
20.apr. Grønmo Anders Emilsson O-festivalterreng, tiomilatest for jr/sr
27.apr. Østmarkssetra P Endre Wigaard
4.mai Bysetermåsan Bent Erik Skaug (BSKs kart)
11.mai Trasop skole Håkon Raadal Bjørlo
18.mai (Ås) KVISTKVASET Vi løper stafett!
25.mai Rustadsaga Halvor Hobøl
1.juni sted kommer Jakob A. Gjedebo, Arild Andersen før funksjonærkickoff for O-festivalen
8.juni Vest for Fjell Thor Mella (BSKs kart)
15.juni Haugerud Lars Ballangrud, Vidar Gjelstad
22.juni IKKE TORSDAGSLØP – O-FESTIVALDUGNADSUKE