Over 300 solgte Ola Dilt-konvolutter på åpningsdagen

I fortsatt vinterlige forhold, men i nydelig vær, var det svært godt oppmøte på Ola Dilt-åpningen ved Østmarkssetra søndag. Tur-o-general Torgeir anslår at det ble solgt rundt 300 konvolutter på åpningsdagen – det er kjempebra!

Det var svært god stemning, med mange ivrige turorienterere som gleder seg til å komme i gang med sesongen.

Og det er mye å glede seg til i år: 85 vanlige poster, Minidilt, gjesteposter i Lillomarka og ved Bysetermåsan, fem historiske poster, fem fjernposter og ti “grønne” poster (dvs at de kan nås på trilletur) ved Ellingsrud.

Vårpostene er ute fra 26.mars, mens postene i andre periode kan letes opp fra 2. juli.

Fra i morgen kan Ola Dilt konvolutt og ekstra familiehefte også kjøpes følgende steder og
betales (helst)  med Vipps:
 Stenstad (Johan Castbergs vei 53, Trosterud)
 Skjelbek (Bølerbakken 5B, Bøler)
 Zachariasen (Folkvangveien 54, Høybråten)

Du kan lese mer om årets Ola Dilt-sesong, den 57. i rekken, på turorienteringssiden. Snøforholdene gjør forøvrig at postene på Haukåsen og Skullerudåsen foreløpig ikke er satt ut. Det kommer mer informasjon om dette.