13-16

Kjempestart på sesongen for over tjue Oppsal-ungdommer

Ungdommene har startet o-sesongen på kretssamling på Daftö. De har fått med seg fire økter med orientering, en moro-stafett, flere runder minigolf og mye annet sosialt, og smågodtshopping på hjemveien.

Det var slitne og fornøyde ungdommer som kom hjem søndag ettermiddag. Oppsal stilte med hele 23 løpere, og var dermed nest største klubb, med to færre deltagere enn Nydalen. Og veldig gøy at flere av Oppsals deltagere var helt ferske orienterere som startet på o-trening i vinter!

Det var også gledelig å se at det ser ut som om rekrutteringen går bra i mange klubber: Asker, Ås-NMBU, Bækkelaget, Fet, Fossum, Heming, Koll, Lillomarka, Nittedal, Nordre Follo, Nydalen, Østmarka, Raumar og Tyrving var alle representert i tillegg til Oppsal. Med ledere deltok over 150 personer på samlingen, så her er det duket for en flott sesong med mange ungdomsløpere i kretsen!

Stor takk til lederne fra Oppsal: Silje Syversen, Mari Kalleson og Dagrun Brox Rayamajhi!

Bilder fra turen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.