Klubben

Sesongstart for alvor – mange Oppsal-løpere skal i aksjon

I helga begynner orienteringssesongen også på Østlandet, med konkurranser på begge sider av Oslofjorden. Den største Oppsal-deltagelsen finner vi på østsiden av fjorden. Fredag kveld er det «tjuvstart» med Fredrikstads tradisjonsrike nattløp Nattsvermeren, og her er det Thor Mella og Ingeborg Roll Mosland som forsvarer klubbens farger. Men lørdag har hele 16 Oppsal-løpere børstet støvet av kompass og postbeskrivelsesholder og meldt seg klare for Blåveissprinten. Det meldes at det har smeltet godt etter snøfallet, og at konkurranseterrenget nå er snøfritt.

På vestsiden av fjorden er Tonje Vassend ensom svale i Vestfold 2-dagers. Også her meldes det om minimalt med snø, men svært bløtt underlag på grunn av kraftig nedbør de siste dagene. Arrangørene har faktisk måttet flytte arenaen pga grunnforholdene.

Men det er Oppsal-løpere i aksjon også andre steder enn rundt Oslofjorden. Se bare her:

  • Tina Kalleson og Vegard Jarvis Westergård er på NOFs åpne seniorsamling i Kristiansand, og deltagerne her skal også bryne seg på hverandre under KOK 2-dagers en snau mil nord for Kristiansand lørdag og søndag. Det blir spennende å se hvor våre seniorer står sammenlignet med sine norske konkurrenter – eliteklassene er svært solide med mange landslagsløpere på plass i både dame- og herreklassen.
  • Håkon Raadal Bjørlo har dratt til Tisvilde Hegn og Danish Spring for å sanke WRE-poeng både lørdag og søndag
  • I Trondheim tynes skiorienteringssesongen med «Audun Heimdals Hu&Hei», en ultralang skiorienteringskonkurranse med fellesstart og kart i 1:25000. Ane Sofie Krogh og Anselm Reichenbach er blant de mange på startlista.
  • Over 20 Oppsal-ungdommer drar til Daftö i Bohuslän for kretsens svært populære vårsamling! De kan glede seg til fine økter i spennende og forhåpentligvis snøfritt terreng – og ikke minst en tur som sosialt er helt topp!
  • Ola Dilt har kickoff på P-plassen ved Østmarkssetra søndag kl 10-13, så hvis du ikke har funnet fram konkurranseutstyret ennå, er det fortsatt mulig å få tatt noen prøveposter!

Og husk: Oslo City Cup starter allerede tirsdag! Heming arrangerer det første løpet, arena er Skøyen skole – og påmeldingsfristen er på søndag! Husk å melde deg på i tide!