Norgescup ski-o: reddet sammenlagtseier etter dramatikk

Ingeborg Roll Mosland vant norgescupen i skiorientering sammenlagt etter finalen på Toten. Allerede med lørdagens andreplass på sprinten var det klart at hun hadde et forsprang ingen av konkurrentene kunne hente inn – det viste seg å være gull verd ettersom Ingeborg mistet seieren på søndagens jaktstart da hun ikke fikk registrert stempling på post 8, og endte dermed uten poeng. Ut fra gps-sporet virker det som om hun har hatt skikkelig uflaks med poststemplingen, men det fikk uansett ikke konsekvenser for totalen: søndagens vinner Birgit Kleppa Madslien endte fem poeng bak i sammendraget.

Ingeborg fikk ikke registrert postpasseringen på post 8

Vi gratulerer Ingeborg med en fantastisk sesong! (hovedbildet fra NM: Terje W. Pettersen)

Ane Sofie Krogh gikk seg opp fra sjuende- til fjerdeplass på jaktstarten, og tok sjuendeplass sammenlagt i D21.

Marius Aamodt tok en fin tolvteplass sammenlagt i H17-20.

Resultater lørdag og søndag

Tracking lørdag og søndag

Norgescup junior sammenlagt

Norgescup senior sammenlagt