KlubbenTrening

Bra trøkk på våt siste tirsdagstrening før nyttår

Bål, gløgg, pepperkaker og nattløp med fellesstart sto på programmet på årets siste tirsdagstrening, og selv om vær og føre endret seg fra kuldegrader og puddersnø til regn og tyngre sørpesnø var det bra oppmøte – både klubbens egne løpere og ferierende NTNUI-ere.

Løypemulighetene var pentagram, julestjerne og en C-løype i deler av traseen, slik at løperne hadde mye kontakt med hverandre underveis. I den lengste løypa, pentagrammet, var Anselm Reichenbach noen meter foran Håkon Raadal Bjørlo og Christoffer Ånensen i mål, mens Tuva Berger Gjelstad var kjappest i julestjerna. I C-løypa virket det som om løperne prioriterte det sosiale, og det må jo være greit på ei nattøkt før jul!

Thor og Vigdis sørget for bål og servering etterhvert som løperne kom til mål.

Postene henger ute til lille julaften, så det er mulig å få en treningsøkt, laste opp i livelox – og forsøke å slå Anselms 28.34. Kart finner du i eventor. Ellers minner vi om intervallen i Skøyenbakken julaften morgen!

Noen bilder: