Velkommen til 25-mannakickoff!

Åpent 25-mannakickoff torsdag 28.september – gaflet fellesstart på Haraløkka! Selvsagt åpent for alle, også de som IKKE skal til 25-manna.
Det er ikke sikkert alle har fått det med seg, men klubbmesterskap natt er altså flyttet til 17.oktober, slik at folk skal få brukt Harry Lagerts nattcup til å løpe seg i nattform.
Men det er ingen grunn til å bli hjemme – torsdag 28.september blir det i stedet 25-mannakickoff og følgende løypealternativer med “svenske” graderinger:
HVIT/GUL (C-nivå): ca 2,2 km (IKKE D19-39 eller H15-54).
ORANGE (B-nivå): ca 3,1 km (IKKE D19-34 eller H15-49)
RØD (A-nivå): ca 3,9 km (åpen for alle)
BLÅ (A-nivå): ca 5,1 km (åpen for alle)
Alle løyper er som dere skjønner gaflet. Største avstand mellom lengste og korteste gafling i en løype er 120 meter.
Fargevis fellesstart fra klokka 1815!
Arena blir ved Haraløkka, noen mener kanskje det er i letteste laget rundt der, men føles det for lett har du vel strengt tatt ikke holdt høy nok fart!
Dette er altså den beste, og for noen trolig den eneste, anledningen til å vise UK at nettopp DU er det beste valget på god-etappene i 25-manna.
For at vi skal få trykt opp nok kart er det fint om dere så tidlig som mulig og helst innen tirsdag 26.september melder på facebooksida om dere kommer, og hvilken løype! Vær oppmerksom på at UK har anledning til å flytte løpere til andre løyper hvis de mener det er viktig for å vurdere laguttaket.
Og ALLE er selvsagt velkommen, også de som ikke skal løpe 25-manna!