Ås by Night and Fog 2: Håkon raskest på fellesstarten

Håkon Raadal Bjørlo vant fellesstarten i H17 og dermed det andre løpet i høsten og vinterens Ås By Night and Fog Cup. Arrangørene disket opp med gaflet fellesstart i nydelig terreng ved Bysetermåsan. Håkon var 11 sekunder foran juniorlandslagets Alfred Bjørnerød (OK Moss) og 31 sekunder foran Nydalens Alan Cherry på den 6,6 km langre løypa.

Håkon ble nummer fire i det første løpet denne sesongen, og leder sammenlagt etter to løp.

I H17 A-kort (4,6 km) ble det dobbeltseier til Oppsal: Sveinung Syversen vant knepent – tre sekunder foran Ask Olaussen. Her fikk de en tøff fight med landslagsløper Ingrid Lundanes og verdenscupløper Kaja Winsnes Nordhagen, men holdt de raskeste kvinnene bak seg!

I B-løypa tok Rannveig Bø Fløystad andreplassen.

Arrangørene er i tenkeboksen mht om det vil bli nok en runde i denne cupen før jul, hvis ikke er neste runde 17.januar.