O-idol: andre- og tredjeplass til Sondre og Christoffer

Sondre Olaussen og Christoffer Ånensen leverte to strålende løp i ei krevende løype på Konnerud, og ble belønnet med hver sin pallplass i O-idol, konkurransen for 16-åringer som går parallellt med norgescupfinalen.

Det har vært skyhøyt nivå i denne årsklassen, med svært hard konkurranse – for eksempel har den hatt vært seks ulike medaljevinnere i hovedløpet både i fjor og i år. Men på lørdag var det total Oslo-dominans – Bækkelagets Jonas Fenne Ingierd tok seieren, og var 2.56 foran Sondre. Christoffer fulgte minuttet bak.

Det betyr også at både Sondre og Christoffer får være med landslaget på treningssamling i Alicante til vinteren – det er premien til topp tre.

Sigurd Hobøl ble nummer 26 og Aksel Nikolai Aubert nummer 28.

I D16 ble Haldens Sigrid Schmitt Gran årets O-idol, mens det fulgte AOOK-løpere på de to neste plassene – Anna Øvrebø Myrvold (Heming) ble nummer to og Martine Arntzen Haug (Østmarka) nummer tre, så vår krets tok fem av de seks pallplassene.

Mari Kalleson ble nummer 19 og Synne Utseth Bøhlerengen nummer 23.

Resultater fra O-idol og norgescupfinalen junior.