Junior og seniorKonkurranse

Norgescupfinale junior: Tina avsluttet med sterk tredjeplass

Tina Kalleson leverte et sterkt løp og sikret pallplass i sitt siste norgescupløp som junior – hun var 1.42 bak Oda Scheele (Nydalen) og Kristin Melby Jacobsen (Lardal) som delte seieren i en krevende løype med mange retningsforandringer.

Tredjeplassen gjorde også at Tina avanserte til åttendeplass sammenlagt i D19-20 i norgescupen.

I D17-18 hadde Ingeborg Roll Mosland avgjort cupen før finalen – hun avsluttet med femteplass på Konnerud, 1.45 bak vinneren Marie Kravdal fra Gjø-Vard. Det ble også norgescuppoeng til Ane Hustvedt (nr 35) og Katrine Bjordal Veggan (nr 40).

I H17-18 var Ask Olaussen beste Oppsal-løper på 12.plass. Her tok Nydalens Nils Anders Niklasson en overlegen seier. det ble også poeng til Sigurd Rødnes (nr 27) og Marius Aamodt (nr 39).

Resultater for juniorenes norgescupavslutning og O-Idol.

Seniorenes mellomdistanse er utgangspunkt for jaktstart søndag. I H21 leverte Håkon Raadal Bjørlo et kanonløp og tok en råsterk niendeplass, fire minutter bak vinner Kasper Fosser, som vant foran Emil Granqvist (NTNUI) og Lukas Liland (Nydalen). Håkon har bare et minutt bak fjerdeplassen. Vegard Jarvis Westergård er to minutter bak Håkon på 18.plass. Det var seks Oppsal-løpere til start i H21!

Ingvild Maalen-Johansen var eneste Oppsal-løper i D21, og plasserte seg pent i øvre halvdel av feltet på 24.plass – med fire minutter opp til topp 10 på jaktstarten. Superveteran Anne Margrethe Hausken Nordberg tok seieren, og vil ha Kaja Winsnes Nordhagen (Ås-NMBU), Anna Ulvensøen (Nydalen) og Ingrid Lundanes (NTNUI) innenfor minuttet bak.

Anselm Reichenbach var en av mange som stilte i hyllest-trøya

Løpet ble følelsesladd for mange, ettersom avdøde Audun Heimdal var en av løypeleggerne. Rett etter ble det produsert en hyllest-trøye til inntekt for kreftforeningen, som svært mange av løperne valgte å løpe med. Trøya har elementer fra begge Heimdals klubber Konnerud og NTNUI, og det ble solgt rundt 600 stykker på rekordtid, noe som sørget for en sekssifret sum til kreftforeningen.

Resultater for seniorenes mellomdistanse.

Bilder: