Konkurranse

Ultralang-sesongen i gang for blåhvite O2-snappere

Høsten tida for både nattløp og ikke minst de lange, sugende løpene der de seigeste gutta og jentene virkelig kan vise seg fram. Et av løpene i denne kategorien er tradisjonsrike Finn Skedsmos minneløp i regi av Hadeland OL. Løpet foregikk i 4-500 meters høyde mellom Harestua og Grua, og er kjent for åpent, fint terreng og ikke minst gratis saft og kaker til slitne løpere.

Fem Oppsal-løpere stilte til start på lørdag, med solide gjennomføringer: Tredjeplasser til Thor Mella (H50) og Petter Næss (H70), sjuendeplass til Boye Dirro Bøhlerengen (H50), mens Nils Nikolaisen suste inn til åttendeplass i Trim-klassen etter å ha sklidd fra Per-Ivar i avslutningen.

Det er ikke vanskelig å være enig med Per-Ivar, som skriver: “Når sesongen går inn i sin tolvte time, vil jeg slå et slag de små og sjarmerende langløpene i diverse villmark ikke så altfor langt unna byen. I dag et av de herligste – Finn Skedsmos Minneløp fra Grua på Hadeland. Fantastisk terreng og flotte løyper, gratis kaker, og som bildet viser meget fornøyde oppsalere i størrelser fra 145 centimeter til 190 centimeter. Fremover nærmeste uker: Furugampen på Hamar, Lillomarka Nord Sør, Tunevannet Rundt – som perfekt oppladning til Blodslitet og vårt eget langløp i helgene etter det igjen. Sjekk Eventor!

Resultater

To forventningsfulle Oppsal-løpere på start, Boye og Nils
Kakebordet
Mellom-løypa på 8 km i nydelig terreng