13-16Junior og senior

NC: Ingeborg vant sprinten, sammenlagtseier i boks

Etter en real sprint-thriller, der fem sekunder skilte de tre beste, kunne Ingeborg Roll Mosland innkassere en ny norgescupseier – årets femte. Det er flere enn noen annen i D17-18, og med fem seiere og tre andreplasser som tellende resultat har hun også vunnet norgescupen sammenlagt!

Fredagens seier kom ikke lett – det var først på nest siste post Ingeborg overtok ledelsen, og vant foran lagvenninnene på bronselaget i stafetten i ungdoms-EM, Elisa Götsch Iversen (BUL-Tromsø) og Anna Taksdal (Ganddal).

Tale Nordby Hvenekilde ble nummer 15 i D17-18, mens Ask Olaussen fikk samme plassering i H17-18. I D19-20 tok Tina Kalleson ellevteplass.

I seniorklassene var Endre Wigaard eneste deltager, han ble nr 30 og tok 11 norgescup-poeng.

Sondre Olaussen løp inn til femteplass og Aksel Nikolai Aubert tiendeplass i sekstenåringenes “oppvarming” til O-Idol på Konnerud.

Alle resultater

Bilder: