KlubbenKonkurranse

KM natt: Solid medaljefangst for Oppsal

Tre gull, to sølv og en bronse – det ble et skikkelig medaljedryss over Oppsal-troppen i Kollnatta, som også var KM natt.

Tina og Mari Kalleson (hovedbildet) tok hver sin gullmedalje i hhv D15-16 og D17-20, mens Christoffer Ånensen tok det tredje gullet ved å vinne H15-16.

Sølvmedaljene gikk til Katrine Bjordal Veggan (D17-20) og Vegard Jarvis Westergård (H21), mens Sigurd Rødnes tok bronse i H17-20. I tillegg ble det levert sterke resultater i klasser uten KM-status: klasseseier til Kari-Ann Ånensen i D40, andreplass til Lars Ballangrud i B-åpen og tredjeplass til Jostein Bø Fløystad i AL-åpen.

21 løpere fra Oppsal fikk en flying start på nattorienteringshøsten, og det ble levert mye fin løping i Kollmarka. Det er mange løpere som har bestetider på strekk, og med noen flere nattløp i banken blir det veldig bra utover høsten. Nattorientering er både super teknikktrening og ikke minst veldig moro!

Resultater

Bilder fra Snorre, Tina og arrangør: