Trimtex cup: Flott seier til Ane

Ane Sofie Krogh gikk helt til topps i D15-16 i Høstløpet på Kolbotn. Dette var det nest siste løpet i årets Trimtex Cup.

Ane begynte litt forsiktig, men fra tredje post og ut var hun aldri dårligere enn nummer to. Det var en jevn duell med Raumar-jenta Kristine Eide Rapp: de to lå likt på siste post, men Ane var raskere i spurten og vant med tre sekunder.

Seieren gjør at Ane ligger på tredjeplass sammenlagt før søndagens finale i Trimtex Cup, og viser også at formen definitivt er i anmarsj før O-idol kommende helg.

Anselm ble nummer sju i Høstløpet og har fortsatt mulighet til å vinne Trimtex Cup sammenlagt.

I H13-14 startet Anselm Reichenbach med den gule ledertrøya, men klassen er jevn og en feil midtveis gjorde at han tapte en del tid til teten. Anselm avsluttet bra og fikk sjuendeplass tilslutt, men måtte likevel gi fra seg trøya. Han har fortsatt mulighet til å ta den tilbake, så vi krysser fingrene når Trimtex Cup avsluttes med sprint søndag!

Katrine gjorde et nytt bra løp i D13-14.

I D13-14 har Katrine Bjordal Veggan levert solide løp gjennom hele sesongen. På Kolbotn ble det en sjetteplass og et nytt bra løp av Katrine, som har enda et år igjen i denne klassen.

Her er sammenlagtstillingen i Trimtex cup; det har vært en sesong med mye bra løping av Oppsal-ungdommene: http://eventor.orientering.no/Standings/View/Series/373

Det var imponerende 27 Oppsal-løpere på start, og de sørget for tilsammen fem pallplasser. Anes seier er nevnt, og årets dobbelte veteranmester Kjell Winther tok seieren i H70. Carl Erik Wasberg ble nummer 2 i H50, Jakob Andersen Gjedebo ble nummer 3 i H11-12 og Lavran Thorstensen ble nummer  3 i H17-20, og detaljene finner du her: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=7557&organisationId=268