NM: Premieplass for førstelaget

Vi gratulerer Kristoffer, Sigve og Olav med premieplass i NM-stafetten! Oppsals førstelag ble nummer 28 blant 87 startende lag.

Det var 23,01 opp til norgesmester Halden, men bare tre og et halvt minutt fram til topp 20.

Med fire og et halvt lag på startstrek var Oppsal blant de største klubbene i herrestafetten. Det ble løpt jevnt sterkt og laget var aldri utenfor topp 30. 28.plassen holdt også til å være tiende beste lag fra Oslo, sure halvannet minutt bak førstelaget til våre naboer på andre siden av E6, Bækkelaget. De måtte forøvrig sette inn Øystein Kvaal Østerbø på ankeretappen for å kunne hamle opp med vår trio.

Heller ikke de tre øvrige lagene som fullførte gjorde seg bort. Plasseringene ble 48, 60 og 64, det er absolutt godkjent!

Ikke minst noterer vi at fjerdelaget er landets 5.beste fjerdelag, kun slått av Halden, Nydalen, Fredrikstad og Kristiansand, men godt foran Fossum (ok – 20 sekunder!), Tyrving, Asker, Bækkelaget og NTNUI. Det er øverste halvdel, det!

http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=6237&groupBy=EventClass

Dessverre klarte ikke klubben å stille kvinnelag i år, men det ordner seg neste år. Uansett ble det løpt meget bra i helgen, og UK får hyggelig hodebry fram mot 25-manna.

I de individuelle NM-løpene var det stang ut i kvalifiseringen i seniorenes mellomdistanse. Vigdis var nærmest finale, den glapp med to sekunder, men strekktidene viser en grov bom og ellers strekktider helt i toppen. Olav var eneste senior som stilte opp i B-finalen, og leverte en fin 10.plass.

På juniorsiden var det Are som sørget for den beste plasseringen med 19.plass i H19-20: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=6236&organisationId=268