Følg Oppsal-løperne i NM

Vigdis Hobøl går rett fra sekretariatjobb på klubbmesterskapet til kvalifiseringen på NM mellom, og er en av fire Oppsal-løpere som skal forsøke å kvalifisere seg til lørdagens finale. Arrangøren har fine live-sider, slik du kan følge med selv om du ikke er på plass.

Mesterskapet går som kjent i Halden, og startet med normaldistanse på torsdag. Dette var en dag hvor de fleste Oppsal-løperne naturligvis prioriterte klubbmesterskapet, men Ole Martin Edstrøm var med i H19-20 og ble nummer 26 i en krevende løype hvor det virkelig skilte mye.

Fredag er derimot dagen for de mange håpefulle i o-Norge, og det er tre kvalifiseringsheat i både D21 og H21. Oppsal-herrene er plassert i heat 1 og 2, Jan Andreas Edstrøm i heat 1 mot blant annet Anders Nordberg og Ulf Forseth Indgaard; Olav Johannes Deelstra og Sigve Vågsnes er i heat 3 hvor Olav blant annet får gleden av å ha Olav Lundanes halsende et par startnummer bak.

Vigdis er eneste kvinne som representerer Oppsal i dag, og møter bl.a Anne Margrethe Hausken Nordberg i sitt heat.

Første start i Halden er klokka 1504, og dere kan følge med her: http://www.liveresultater.no/livesider/index.php?arr=620