Klubbmesterskap – nå med oppdaterte lister

Det ble et flott klubbmesterskap langdistanse på Katisa torsdag kveld. Nærmere 50 løpere kunne nyte fint terreng og utfordrende løyper.

Thor og Vigdis stod for et supert arrangement, og når regnet i tillegg uteble fikk alle en flott kveld. Takk også til alle som bidro til serveringen.

Oppdatert resultatliste er nå på plass og klubbmestrene er kåret! Ettersom sekretariatet kan se mangler kun to brutte løpere som ikke ønsket noen oppmerksomhet rundt dette: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9026&groupBy=EventClass

Her kan man også kose seg med å studere strekktider (og forhåpentligvis noen gps-spor etterhvert. Legg ut!) Strekktidene viser at det har vært jevne dueller i mange klasser. Aller tettest var det i H11-12, der bare 25 sekunder skilte Christoffer og Jakob, og løpet ble avgjort da Jakob bommet på siste post.

Våre løpere i D15-16 har levert veldig sterke prestasjoner i hele år, så det var ikke overraskende at det ble en jevn klasse. Amelie ledet til hun bommet på den tredje posten; Ane og Tina hadde begge mulighet til å vinne, men Tina bommet på siste post, og Ane vant med 1.04 tilslutt.

I H40 ble det en duell mellom Bent Erik og Morten. 1.11 skilte dem i mål – omtrent det samme som Morten la igjen på en bom på post 3. Ut over det løp de jevnt hele veien.

Også juniorklassen ble jevn: På sjette post lå Ludvig og Lavran helt likt, men Ludvig avsluttet best og var 1.16 foran i mål.

Noen bilder fra løpet her:

Deler av familien Veggan stempler inn i mål.
Debriefing blant seniorene
Ester mot mål i D10.
Olav (H10) og Erika (D10) med velfortjent løperdrikke etter målgang.
Løypelegger Thor hadde funnet fine områder for alle. Jakob mot første post i H11-12.
Christoffer (H11-12) har sisteposten i siktet.
H13-14 – gutta diskuterer veivalg. Fra venstre Ask, Anselm og Sigurd.

Og her er de raskeste i hver klasse – på ett brett. Gratulerer!

 

H10 Olav Solheim Undeberget
D10 Erika Andersen Gjedebo
H11-12 Christoffer Ånensen
D11-12 Ingeborg Roll Mosland
H13-14 Anselm Reichenbach
D13-14 Katrine Bjordal Veggan
D15-16 Ane Sofie Krogh
H17-20 Ludvig Rødnes
H21 Sigve Vågsnes
H40 Bent Erik Skaug
D40 Arnhild Krogh
H50 Carl Erik Wasberg
H60 Tore Ringerike