Konkurranse

KM mellom

Etter KM-mellom på Neskollen tenker jeg nok at mange i de eldre klassene kan si seg enige i å ha funnet selve definisjonen på en vanskelig førstepost. Dette skapte store avstander og viste hvor viktig det er å sjekke kompasset, selv før startpost. Dette er viktig å merke seg før 25-manna!

Ungdommen hadde heller ikke lette løyper, der det plutselig dukka opp et par A-strekk i 13-14 årsklassen. Ikke at dette betyr alt for mye for Oppsalungdommen da. Sigurd Rødnes hadde et supert løp og endte på 5. plass i et trimtex cup løp!

Også gjorde Christoffer Ånensen et veldig imponerende løp, der han kom på 2. plass i H11-12.

Tina hadde fikk også en bra plassering i kretsmesterskapet, der hun løp inn til en 7. plass.

Ellers var det fint vær og god stemning på Neskollen. Jeg er nok enig i Ludvig at kiosken var litt skuffene med 30 kr for en halvliter cola, men samlingsplassen var generelt temmelig utrolig, med god plass og flott utsyn mot innløpet. Det er bare å håpe på liknende fasiliteter på 25-manna.