Over 100 startende i krevende klubbmesterskap

Det ble en flott start på høstens tirsdagskvelder da mer enn hundre løpere stilte til start i årets klubbmesterskap! Familien Krogh/Pedersen hadde snekret flotte løyper og leverte ikke uventet et prikkfritt arrangement fra Nuggerud. Rett nok på et ikke helt prikkfritt kart.

Løp sent i august avslører også hvem som har gjort en god jobb gjennom sommeren, mens andre kanskje ikke kommer like heldig fra det. Tøff løypeprofil i starten bidro også til at mange fikk en seig kveld i skråliene mot Puttåsen. Men det var likevel mange tette dueller, få ikke-godkjente løp, fint vær og mulighet for kake etter målgang.

Det var flest startende i H21, og trener Vegard Jarvis Westergård kunne innkassere en psykologisk viktig seier, 40 sekunder foran Håkon Raadal Bjørlo, mens beste ikke-nyinnmeldte løper ble Ola Marius Pedersen på tredjeplass. Alle tre så 8-tallet på kilometertid i Puttåsen, meget sterkt – det samme gjorde juniorvinner Ask Olaussen, som også ville tatt fjerdeplass i H21.

Over 40 av de påmeldte var under 16 – det jobbes bra med rekrutteringen, og det var gledelig å se mange nye voksne fjes og ikke minst løpere vi ikke har sett på samlingsplass på en stund. La oss håpe dette fortsetter både på tirsdagstreningene, på Ukas løype-tilbud og ute på løp i helgene!

Fullstendig resultatliste

Som i de siste to klubbmesterskapene kjørte vi igjen en uhøytidelig familiekonkurranse. Enkle regler: To løpere teller, de må komme fra hver sin generasjon. Hvilke klasser de stiller i har ingenting å si. Familien med beste gjennomsnitts kilometertid på sine tellende løpere vinner. Årets vinnere ble, med to klasseseiere, familien Mosland.

KLUBBMESTERSKAPET 2022: FAMILIEKONKURRANSEN