Husk påmeldingsfrister! NM og veteranmesterskap senest søndag!

Det drar seg til med offisielle og uoffisielle mesterskap i september, og det er viktig at alle passer på å sørge for påmelding i god tid!

VETERANMESTERSKAPET arrangeres i år nærmest i vår bakgård, ettersom vår naboklubb Bækkelaget er arrangør: skogsdistansene arrangeres i noe av Østmarkas fineste terreng fra Bysetra i Enebakk – på et nytt kart mellom Bysetra og Vangen. (De som testet Roars sommerløp fra Kjerringhøgda i fjor vil selvsagt ha en kjempefordel.) I et SÅ kortreist mesterskap bør uansett Oppsal klare å stille med MANGE veteraner, så meld dere på! Programmet er sprint fredag 2.september (fra Ekeberg), langdistanse lørdag 3. september og mellomdistanse søndag 4.september. Veteranmesterskapet er åpent for klasser D og H35 og eldre. Lørdag er det også Trimtex Cup for ungdommene. Det er også åpne løyper alle dager.

NM SENIOR OG JUNIOR er også kortreist i år, med langdistanse torsdag 8.september. Arenaen er ved skistua Løvlia på Krokskogen, og det tyder på realt skogsterreng rundt 500 moh. Fredag er det kvalifisering for mellomdistansen for seniorene, mens juniorene får en hviledag før mellomdistansefinalene (påmelding her). De går fra Askers nye skiskytterstadion på Solli lørdag 10.september, omtrent samme arena som Asker arrangerte løp fra for fire år siden. Til stafettene samme sted søndag 11.september er det intern påmelding som gjelder – fristen her er også førstkommende søndag. Her bør Oppsal klare mange lag!